Arrangementen

Welkom bij Stadshotel Ter Stege Oldenzaal!

Op deze pagina vindt u een aantal arrangementen die voor u door ons zijn samengesteld.

In de omgeving van ons hotel kunt u prachtige fietstochten maken. Deze activiteiten kunnen gecombineerd worden met een overnachting bij ons.

Wij beschikken over eigen E-bikes die we kunnen verhuren. De kosten hiervoor zijn € 25 per dag. Ook zijn we uitermate geschikt voor uitstapjes met de motor.
U kunt praktisch elke motor bij ons binnen zetten, we hebben hier een speciale oprij plank voor gemaakt. Zo kunt u met de motor veilig naar binnen rijden.

Vanaf Juni 2021 beschikken wij ook over 12 E-Choppers. Dit zijn elektrische scooters met een hoog stuur. Rijbewijs hiervoor is verplicht, helm is niet verplicht.
Deze zijn te huur per 2,5 uur, voor de ochtend, middag of avond. Het bereik is ongeveer 70 km op volle snelheid. Ook hebben we leuke arrangementen hiervoor.

DIRECT CHOPPERS RESERVEREN

 

Boeken van deze arrangementen kan via het contactformulier onder het knopje 'contact' of via ons telefoon nummer: 0541-512102
Ook kunt u onder Hotel kiezen voor Direct Reserveren. De blauwe button onderin is voor het reserveren van een tafel op het terras.