Hotel

Stadshotel Ter Stege

CORONA VIRUS UPDATE: ONS HOTEL IS GEOPEND VOOR OVERNACHTINGEN. Ook Diner en Ontbijt zijn geen enkel probleem. Bij vragen kunt u altijd even bellen. 
Wij hebben een vergaderruimte omgebouwd tot ontbijt/dinerzaal. 1,5m tussen de stoelen en alles wordt vooraf ingedekt. Ook vinden wij het geen probleem om eten af te halen bij collega horeca bedrijven aan de markt.

OUR HOTEL IS OPENED. We also serve breakfast and dinner. 
We have created a separate room for this, all with the dutch 1,5m of distance between the seats. It's also possible to eat meals from other take-away restaurants here.

Midden in Hanzestad Oldenzaal is aan de Groote Markt Stadshotel Ter Stege gelegen. Aan dit bruisende Horecaplein zitten diverse eetgelegenheden, uitgaansgelegenheden en heerlijke terrassen.
In de weekenden wordt er regelmatig iets georganiseerd, zoals live muziek op het plein, de elk jaar terugkomende Boeskool is los, het geweldige carnavalweekend en een flink aantal koopzondagen.
Oldenzaal is een bourgondische stad in Twente, met een flink aantal leuke dorpen in de buurt met allerlei bezienswaardigheden en perfect om te fietsen.

Hotel Ter Stege is modern ingericht en elke kamer beschikt over een eigen badkamer, een TV en gratis Wifi. Wij beschikken over 3 persoons, 2 persoons en 1 persoons kamers. 
Voor actuele prijzen kunt u ons online boekingssyteem raadplegen. Onze overnachtingen zijn standaard inclusief ontbijt. Het ontbijt voorziet in een ruime keuze van vers afgebakken broodsoorten en beleg.
Overnachtingen zijn exclusief toeristenbelasting. Bij Ter Stege slaapt u trouwens in de schaduw van de imposante Plechelmus Basiliek.

De 13 kamers zijn verdeeld over 2 gedeelten, 1 boven ons gemoedelijke restaurant en 1 boven de aangrenzende 'Proatpoal'. Parkeren kan in Oldenzaal tegen betaling en kan al vanaf € 2,40 per dag. Voor meer informatie over parkeren, vraagt u gerust onze collega's naar de beste plekken en kortste afstanden. Ook voor fietsen hebben wij een veilige plek en deze kunnen bij ons ook prima worden opgeladen. Voor een heerlijk diner verwijzen wij u naar ons restaurant, of naar een van de aangrenzende gelegenheden aan het horecaplein, de huiskamer van Oldenzaal. 

Wij beschikken vanaf 5 juni 2020 over 4 eigen E-Bikes die we inzetten voor verhuur. De kosten voor een dag fietshuur zijn € 25,00 per E-Bike. Eventueel hebben we ook leuke lunchpakketjes en picknickmanden om mee te nemen.
Fietsroutes zijn er voldoende in de buurt en de knooppunten liggen om de hoek. Verken Twente per fiets!